Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: سخنگوی پنتاگون وعده توقف جنگ یمن را داده، اما نمی‌توان با اطمینان گفت "سیاست اعلامی "و "سیاست اعمالی "آمریکا در خصوص توقف جنگ در یمن تا چه اندازه با یکدیگر منطبق باشد.

امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ادعای سخنگوی وزارت دفاع آمریکا مبنی بر اینکه واشنگتن کمک به ریاض در جنگ علیه یمن را به زودی متوقف خواهد کرد و اینکه تا چه میزان این ادعا می‌تواند از مرحله حرف و سخن به مرحله اجرای دربیاید؟ گفت: روند موجود در آمریکا حکایت از آن دارد که دولت بایدن در قیاس با دولت ترامپ با عربستان سعودی بر سر موضوع یمن همدلی ندارد و دموکرات‌ها خیلی سعی کردند روابط صمیمانه سلمان و ترامپ را خدشه دار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با این حساب به راحتی می‌توان تصور کرد که با روی کار آمدن بایدن و تشکیل کابینه‌ای با تفکراتی ضد عربستان دولت این کشور با ادامه جنگ در یمن مخالفت کند.
*معلوم نیست؛سیاست اعلامی و سیاست اعمالی آمریکا در خصوص توقف جنگ یمن تا چه اندازه با یکدیگر منطبق باشد وی تصریح کرد: به هر حال سخنگوی پنتاگون در خصوص جنگ یمن چنین وعده‌ای داده و نمی‌توان با اطمینان گفت سیاست اعلامی و سیاست اعمالی آمریکا در خصوص توقف جنگ در یمن تا چه اندازه با یکدیگر منطبق باشد. 

ابوالفتح افزود: اساسا ممکن است با گذشت زمان این تب و تاب فروکش کند و منتقدین جنگ یمن توجه شان به این موضوع کم شود و آمریکا دوباره به روال قبل بازگردد فرض دیگر هم این است که فشار‌ها بر عربستان افزایش یابد، چون نوع رویکرد این کشور تحت کنترل بن سلمان با معیارها، ارزش‌ها و اهدافی ترسیم شده که با خط فکری دموکرات‌ها هم خوانی ندارد و طبیعتا سعودی‌ها چاره‌ای جز تجدیدنظر در خصوص ادامه جنگ یمن ندارند.

این کارشناس مسائل آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا با این حساب آمریکای بایدن از فروش سلاح به عربستان منصرف شده است؟ گفت: در این خصوص موضوع سیاه و سفید نیست یعنی توازنی بین نیاز و فروش سلاح و کشتار گسترده‌ای که جنگ‌ها ایجاد می‌کنند وجود ندارد به هر حال افکار عمومی در آمریکا هم تا اندازه‌ای می‌توانند کشتار را بپذیرند و تحمل کنند.
جامعه آمریکا دیدگاه مثبتی به عربستان به عنوان دروازه تروریست ندارند
وی تصریح کرد: نکته مهم در خصوص وجهه عربستان آن است که آن کشور در داخل آمریکا چندان خوش نام نیست و شهروندان آمریکایی به دلیل سبک زندگی سعودی ها، شهره شدن عربستان به عنوان دروازه تروریست و افراطی گرایی و مسائلی از این دست دید مثبتی به عربستان سعودی و همکاری با این کشور ندارند. 

ابوالفتح ادامه داد: موضوع در مورد اسرائیل هم به این همین شکل است اساس خشونت جنگ وقتی از حدی بگذرد نیرو‌های ضد جنگ فعال می‌شوند و لابی‌های اسلحه را مجبور به تجدید نظر می‌کنند بنابراین الان خشونت جنگ یمن از استاندارد‌های قابل تحمل متوسط جامعه آمریکایی فراتر رفته است پس بر دولت فشار می‌آورند تا به این جنگ خاتمه دهد فشاری که البته روی ترامپ موثر نبود.

این کارشناس مسائل آمریکا خاطرنشان کرد: نخبگان آمریکایی در خصوص جنگ یمن معتقدند آمریکا باید قدری عاقلانه‌تر و متمدنانه‌تر رفتار کند و به شکل کور شهروندان یمنی را نکشد، مراکز انسانی را نابود نکند و حداقل اگر می‌خواهد جنگی به راه بیندازد قدری قانونمندانه‌تر عمل کند، چون در غیر این صورت افکار عمومی و رسانه‌ها که دیگر مثل گذشته تحت هژمونی قدرت‌های غرب نیستند آمریکا را متهم به نقض حقوق بشر می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ابوالفتح پنتاگون پایان جنگ یمن عربستان کارشناس مسائل آمریکا توقف جنگ جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا امروز شنبه در سخنانی کمک‌های نظامی جدید این کشور به اوکراین را سرمایه‌گذاری در آمریکا عنوان کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد دلار به منزله سرمایه‌گذاری در ایالات متحده آمریکا خواهد بود.

بلینکن در ادامه این سخنان افزود: تقریبا تمامی دارایی‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در ایالات متحده و بخش صنعتی ما باقی خواهد ماند. این موضوع شغل‌های جدیدی را در آمریکا ایجاد می‌کند و از این طریق می‌توانیم به اوکراین کمک کنیم.

گفتنی است چندی پیش مجلس سنا آمریکا قانون کمک‌های خارجی این کشور به هم‌پیمانان ایالات متحده از جمله، اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را به تصویب رساند.

بیست‌وچهارم آوریل گذشته نیز «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا قانون کمک به هم‌پیمانان ایالات متحده را امضا کرد تا به این ترتیب آخرین مانع قانونی تداوم ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین بر طرف شود.

کد خبر 6096239

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود